Tantra-massage

tantra-massageEen tantra-massage van Sense of Being is een intuïtieve, vloeiende en liefdevolle aanraking van het hele lichaam. Een intieme dans, waarin je je kunt overgeven aan een diepe verbinding met jezelf, met de liefde die je in wezen bent.

Je lichaam wordt met warme massageolie gemasseerd, waarbij tedere strelingen en meer stevige aanrakingen elkaar opvolgen. De vitale levensenergie die hierbij wordt opgewekt gaat door je hele lichaam stromen. Alles mag er zijn, bijvoorbeeld gevoelens van extase, ontroering of opwinding. Je kunt alle intense ervaringen gebruiken om dieper in contact te komen met dat wat je in wezen bent.

Een tantra-massage helpt je om je levendiger, sensueler en meer aanwezig in je hele lichaam te voelen. Je ervaart meer levenslust en creativiteit en het contact met anderen wordt makkelijker. Eventuele pijn, spanning en schaamte bij intimiteit en seksualiteit kunnen oplossen, doordat je tijdens de massage liefdevol met deze gevoelens in contact treedt. Je krijgt een ruimer besef van wat je bent voorbij alle wisselende ervaringen.

"De tantra-massage van Edwin was een bijzondere ervaring. Edwin heeft een heel fijne aanraking die afwisselend stevig en zacht is en aldoor volledig aandachtig en dat voelt heel prettig! Mijn lichaam ontspande en opende meer en meer tot ik de energie in al mijn cellen voelde stromen. Ik voelde mij veilig en kon veel spanning rond mijn hart loslaten. De meditatieve oefening die Edwin na de massage met mij samen deed maakte de ervaring compleet: mijn mind raakte nog meer op de achtergrond en het eenheidsgevoel verdiepte."

Renée uit Amsterdam

Voor wie is deze tantra-massage bedoeld?

Ik geef tantra-massage aan vrouwen en (gelegenheids)stellen die zich herkennen in (een van) de volgende redenen voor tantra-massage:

  • Je wilt meer aanwezig zijn in je eigen lijf om zo je vitale levensenergie weer te voelen stromen
  • Je wilt meer van je lichaam (leren) genieten en pijn, spanning en schaamte hierover loslaten
  • Je hebt een verlangen om aangeraakt te worden: lichamelijk, emotioneel en spiritueel
  • Je wilt nieuwe manieren leren om te genieten van de verbinding met je (toekomstige) partner en deze versterken of herstellen
  • Je wilt leren om zelf een tantra-massage te kunnen geven

Hoe gaat een tantra-massage in zijn werk?

Aan het begin van de sessie nemen we eerst de tijd om kennis te maken en te bespreken wat je in de massage wenst te ervaren. Je kunt aangeven wat je eventuele belemmeringen zijn en welke grenzen voor jou belangrijk zijn.

Dan nemen we plaats op een matras op de grond. Stap voor stap maken we nader contact om verder vertrouwd te raken met elkaars nabijheid. Als je eraan toe bent dan begin ik de massage met verwarmde, biologische olie.

Tijdens de sessie kun je heerlijk genieten van alle aanrakingen en de ontspannende muziek. In afstemming met jou maak ik gebruik van Kashmierse tantra-massagehoudingen, in combinatie met taoïstische massagetechnieken.

Na de massage is er tijd om even na te liggen en na te praten. Ik raad je aan om na afloop geen inspannende activiteiten te plannen maar lekker de tijd voor jezelf te nemen zodat de massage goed door kan werken.

Hoe wordt omgegaan met mijn persoonlijke wensen en grenzen?

Een tantramassage is een heerlijke ervaring wanneer deze is afgestemd op jouw wensen én grenzen. Daarbij kan het aan de ene kant interessant zijn om je grenzen te verkennen om ze te kunnen verruimen. Aan de andere kant is het zinvol om trouw te blijven aan grenzen die op dit moment echt belangrijk voor je zijn.

Tijdens de massage kun je je wensen of grenzen bijstellen. Daarbij geldt dat het niet mogelijk is om de aangegeven grenzen verder te verruimen, opdat je geen impulsieve beslissingen neemt waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Het verder begrenzen is uiteraard wel mogelijk.

In zijn oorspronkelijke vorm wordt een tantra-massage bloot ervaren, waarbij alle plekken van het lichaam respectvol worden aangeraakt. Belangrijker is echter waar jij je het prettigst bij voelt. We bespreken dus vooraf waar je gekleed wilt blijven en op welke plekken van je lichaam je niet aangeraakt wilt worden. Tijdens de massage respecteer ik jouw grenzen en de mijne. Ik draag zelf tijdens de massage een short.

Kan ik de tantra-massage ook aan mijn (gelegenheids)partner leren geven?

Een tantra-massage is een heerlijke manier om de fysieke, emotionele en spirituele verbinding te ervaren met je partner én met jezelf. Je kunt elkaar diep laten ontspannen en vol genieten van liefdevolle aanraking en intimiteit.

Ook wanneer de verbinding met je partner tijdelijk is verstoord kan het contact maken voorbij woorden een verademing zijn. Vanuit de zachtheid van lichamelijke nabijheid en intimiteit, kan weer ruimte ontstaan om het contact op een nieuwe manier voort te zetten. Wanneer de seksuele relatie is verstoord, kan het uitwisselen van een tantra-massage een prima alternatief zijn en bijdragen aan het herstel van de seksuele verbinding.

In een partnersessie van drieënhalf uur kun je al leren om elkaar een eenvoudige tantra-massage te geven.

“Nog helemaal vol van een overweldigende kashmierse tantra ervaring samen met een hele goede vriendin gegeven door Edwin. Wat een fijne belevenis was dit. Een totaal nieuwe ervaring op zoek naar diepe intimiteit en ontspanning die volledig samen kwamen.

Edwin heeft de kracht en geeft de rust om je mee te nemen op een reis waarin je het hoofd leeg kunt laten waardoor je in kunt gaan op het verkennen van een lichaam op een zeer liefdevolle en respectvolle manier. Innerlijke rust, volledige ontspanning en het bewust worden van jouw lijf. Als ontvanger maar ook als gever ontvang en geef je een diepere betekenis van en aan liefde en intimiteit die verder reiken dan alleen het lichamelijke.

Ongelofelijk mooi om dit te mogen ervaren.”

Petra en Renate

Hoe ziet een massage- en meditatiesessie eruit?

Je kunt een tantra-massagesessie ook combineren met meditatief zelfonderzoek. Deze sessie duurt ongeveer drie uur inclusief kennismaking, waarin we eerst een uur samen meditatieoefeningen doen en daarna ontvang je een massage van minimaal anderhalf uur. Je kunt een beeld krijgen van deze sessie door het lezen van een persoonlijke ervaring.

Het meditatief zelfonderzoek was een heel prettige kennismaking. De meditatie heeft als een soort beitel mijn ego een stukje verder losgemaakt van mijn zelf en ik ervaar mijn twee-één-zijn bewuster, alsof ik voor het eerst een beetje kan schakelen tussen mijn ego-ik en mijn zelf.

Weer een stapje beter voel ik hoe je je aandacht bij je zelf kunt houden: hoe je jezelf kunt hullen in een deken van je eigen aandacht, jezelf kunt vullen met je eigen aandacht – wanneer je ophoudt je aandacht te richten op iets buiten of in jezelf. En hoe mooi is het om, met het sputterende ego buiten spel, vanuit dit ruime, zachte, lichte gevoel een tantramassage in te gaan – bij mijzelf te zijn en mijn lichaam in te gaan. Voor mij is dat ‘a highway to heaven’. And beyond. 😉

de hele ervaring van S. lezen…

Wat zijn de praktische details zoals prijzen, locatie in Haarlem, etc.?

Een tantra-massagesessie duurt in de basisvorm ongeveer twee uur in totaal (inclusief kennismaking en afronding) waarvan minimaal anderhalf uur op het matras plaatsvindt. Bij een volgende sessie zal er minder tijd nodig zijn voor kennismaking en blijft er wat meer tijd over voor de massage. De prijs voor een sessie is 120 euro. Dit is ook het tarief voor sessies waarin je kunt leren tantrisch masseren.

Een tantra-massage sessie in combinatie met meditatief zelfonderzoek duurt drie uur en kost 170 euro.

Een tantra-massagesessie samen met je partner duurt drieënhalf uur. De prijs voor deze sessie is 200 euro.

Sessies kunnen in de ochtend, middag of avond tot 21.30 uur plaatsvinden op deze locatie in Haarlem. Het is prettig om na een tantra-massagesessie enkele uren vrij te houden om de ervaring verder op je in te laten werken.

De sessies worden gegeven door mij.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Bereikbaarheid: Haarlem is gelegen in de regio Kennemerland van de provincie Noord-Holland, nabij Amsterdam. Haarlem is ook goed bereikbaar vanuit de regio’s Haarlemmermeer, IJmond en de provincies Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Omringende dorpen / steden binnen een redelijke reisafstand zijn: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Den Haag, Heemstede, Hillegom, Hoorn, IJmuiden en Leiden. En ook Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Velsen, Woerden, Zaandam, Zaanstad, Zandvoort en Zoetermeer liggen op redelijke reisafstand van Haarlem.

Ervaringen van anderen

Laat ik met de deur in huis vallen: wat heb ik genoten van je massage. Wat een prachtige ervaring heb je mij gegeven. Het was een groot plezier om aan mijn lichaam te merken dat ik mijzelf durfde èn wilde zijn in de zachte en veilige sfeer die jij weet te geven. Dat ik durfde ‘te zijn’ en in vrijheid kon genieten van alle sensaties die door mijn lichaam stroomden. Jij hebt mij met je aandachtvolle aanraking en vaardigheid in het masseren uitgenodigd om mij te geven. Ik nam je uitnodiging aan en mocht er van mijzelf zijn, in alle openheid…”

de hele ervaring van S. lezen…

Dit was mijn eerste tantra massage en ik vond het best spannend in het begin. Edwin zijn warme, vriendelijke aanwezigheid liet mij helemaal ontspannen. Ook onzekerheden over mijn lichaam smolten als sneeuw voor de zon door zijn niet oordelende. liefdevolle houding. Ik voelde mij als een godin! De massage was sensueel en liefdevol. Ik kon mij er helemaal aan overgeven en ervan genieten. Mijn energie kwam in beweging en mijn zintuigen en chakra’s gingen open. Een gelukzalige ervaring waar ik nog vaak aan terugdenk.M.M. uit Amsterdam (30)

‘Sense of Being’ waren abstracte woorden voordat ik naar je toe ging. Tijdens de massage voelde ik de essentie van deze woorden: voelen van het bestaan. Ik voelde me veilig bij je. Je raakte me vol aandacht aan, voelde precies aan wat ik nodig had. Ik voelde je integriteit en zuivere intenties. Ik voelde me vrij, vrij om te voelen, vrij om te genieten, vrij om te verlangen, vrij om er te (mogen) zijn. Helemaal in contact met mijn vrouwelijke energie: mogen overgeven en ontvangen. Ik herinnerde het me weer, genieten mag 🙂 Danique (27)

“Ik vind de Kashmierse massage een bijzondere en zeer helende ervaring. Door de massage besefte ik dat ik seksuele energie gewoonlijk associeer met de ander, de relatie met een partner.
 
In het ervaren van seksuele gevoelens met een partner voel ik altijd enige spanning en soms onzekerheid om goed genoeg te zijn. Ik vroeg me vaak af of ik wel mooi, aantrekkelijk en gevend genoeg was. Seksuele ervaringen zijn dus ook gekoppeld aan verwachtingen en de angst iemand te verliezen.
 
In de massage ervoer ik opeens een vrijheid daarvan. Ik hoefde niets en ik kon de gevoelens losmaken van alle oude ideeën. Dat maakte zeer vrij en levendig. Ik mag gewoon genieten van deze gevoelens. Ik ben degene die ze voelt en kan ontvangen.
Echt een aanrader om jezelf dit te gunnen en om op een onbeladen manier je seksuele zijn weer te ervaren.”
 
Cliënte – Haarlem

De massage verliep in een vredig stilte, dat vond ik prettig, af en toe kwam je kalme stem binnen om de houding te veranderen bijvoorbeeld. Als je van plek veranderde was dat ook op een rustige en rustgevende manier. Soms raakte je iets in mij aan, waar je iets emotioneels en dieps in me openende. Jammer dat je soms te vroeg stopte, misschien had ik kunnen vragen of je daar even bleef maar ik wilde niet de rust van het moment storen. Op een gegeven moment begon ik te trillen van binnen, het deed me denken aan het koud hebben maar ik had het niet koud, volgens mij was dat een soort opening of genot dat ik nog niet kende…”

de hele ervaring van B. lezen…

I was curious what it would be like to receive a tantric massage, now I know! What a gift it was to be able to receive this beautiful, exotic and sensual massage. The sensation of close contact, flow of movements, music and warmth took me to a place I’ve never experienced before – a place that felt so natural, healing and deeply, deeply relaxing. I felt completely safe in Edwin’s capable hands – he is clearly very experienced in what he does. I highly recommend every woman to try it at least once!  PS: People can call me if they need confirmation.Cliënte (46) uit Haarlem

My experience of the massage is that I was able to dive deep within myself- to journey through many layers of my internal world and to connect to a delicate and enriching part of myself. I was able to feel securely vulnerable. These feelings of self connection and awareness have stayed with me since the massage and have supported me to manage some personal challenges since then…

de hele ervaring van C. lezen…